Daca nu gasiti consola Nintendo Switch in magazine, este un motiv intemeiat pentru acest lucru. Vanzarile au depasit asteptarile la compania Nintendo. Asa de mult au depasit asteptarile incat de Vineri pana Sambata au fost vandute cele  mai multe console Ninetendo Switch din istoria companiei conform tweet-urilor de la Nick Wingfield ‘New York Times. Informatia vine dintr-un interviu cu presedintele Nintendo din America, Reggie Fils Aime.

 

Pe deasupra vanzarilor neasteptate a consolei Swtich, jocul The Legend of Zelda: Breath of the Wild a fost cel mai vandut joc din istoria companiei detronand si Super Mario 64 de la Nintendo 64.

Suntem inca la inceput sa putem sa presupunem cum o sa fie vanzarile de la Switch pe viitor sau sa comparam cu ultimul success de la Nintendo -Wii-ul-, dar putem sa spunem ca viitorul arata prosper pentru consola portabila Switch. Mai ales daca gandim ca consolele in general se lanseaza prin Noiembrie . Este inca o dovada clara ca oamenii o sa cumpere console si jocuri indiferent de luna sau anotimp atata timp cat merita cumparate.