Bryan Adams in Cluj-Napoca pentru prima data

Cântăretul iconic canadian Bryan Adams va concerta pentru prima data in Romania, Cluj-Napoca in data de 11 Noiembrie 2019 la BT Arena Cluj.

La varsta de 59 de ani Bryan vine in sfarsit si in Romania, orasul ales este desigur Cluj-Napoca, binecunoscuta deja ca si capitala muzicii in Romania. Dupa ce Roxette, Armin van Buren, Robbie Williams si multi alti mari artisti au pasit pe scenele din Cluj, a venit momentul ca si unul dintre cei mai mari artisti sa vina in Romania.

Bryan Adams cu ocazia lansarii albumului Shine a Light va tine un concert ce se promite a fi ceva unic in Romania.

Biletele se pot gasi la toate agentiile binecunoscute din Romania.

Pentru prima data LIVE in Cluj-Napoca Romania – Bryan Adams – Please forgive me

 

Bryan Adams va urca pe scena din BTarena în 11 noiembrie 2019, pentru a cânta alături de public atât hiturile sale de neuitat – “It’s Only Love”, “Summer of ’69”, “Run To You” sau “All for Love”, cât și cel mai nou single al său, scris în colaborare cu Ed Sheeran – “Shine a Light”.

“L-am cunoscut pe Ed în Dublin și am păstrat legătura. Într-o zi, i-am trimis o înregistrare cu sunetele de cor care se regăsesc în <<Shine A Light>> și l-am întrebat dacă ar fi interesat de o colaborare. Apoi am primit câteva versuri de la el și… Doamne!”, a declarat Bryan Adams.

“Shine a light” a dat și denumirea celui de-al paisprezecelea album al lui Bryan Adams, care îmbină mai multe stiluri muzicale, precum și o altă colaborare surpriză, pentru single-ul “That’s How Strong Our Love Is”.

“Sunt încântat să lansez un album de 12 piese, care să combine genurile rock, pop și R&B. Noul album va conține și un duet cu Jennifer Lopez”, a dezvăluit Adams. El a descris colaborarea cu Jennifer drept “un vis”.