Un circ din Germania folosește holograme în loc de animale și pare uimitor!

Circul din Germania este primul in lume in folosirea hologramei in loc de animale reale in spectacolele lor.

Ideea a venit lui Bernhard Paul, fondatorul circului Roncalli , cand se uite la spectacolul din pauza de la NFL Super Bowl in 2018.

In acel spectacol a fost proiectat Prince legenda muzicala ca si holograma langa cantaretul Justin Timberlake cantand impreuna.

Dupa acel spectacol Bernhard Paul a fost determinat sa gaseasca o solutie sa faca din aceasta tehnica cu holograma sa fie folosita in spectacolul lui cu circul.

Circ cu holograma

Acuma circul Roncalli foloseste 11 proiectoare pentru a crea hologramele 3D in spectacolele lor si rezultatele sunt uimitoare.

A fost nevoie de 15 deisgneri si ingineri de programe pentru a putea sa creeze acest spectacol a minunii.

Acum sunt holograme cu cai care apar din senin, alergand in cerc si aparitii uimitoare cu elefanti si chiar si pesti care plutesc in aer.

drepturile animalelor

Aceasta decizie in a nu folosi animale in circ a fost primita cu laude de multi activisti pentru drepturile animalelor, pentru ca multe ori animalele nu sunt tratate bine in circuri.

Circul Roncalli a declarat ca ei de la inceput au avut in spectacolele lor in principiu clovni si acrobati deci pentru ei tranzitia la animale hologramice a fost una usoara.

Reglementari din industrie incep sa apara, luna trecuta guvernul din Marea Britanie a declarat ca o sa interzica folosirea animalelor salbatice in circuri.