Firma din Cluj a chemat angajatul la lucru desi trebuia sa fie in izolare de 14 zile

Se intampla in Cluj si probabil in multe alte localitati. Raspandirea virusului COVID-19 nu este luat in importanta de foarte multi inconstienti.

Oameni egoisti care vin din Italia si sunt trimis in izolare de 14 zile ii vedem acuma lucrand in Mall-ul Vivo din Cluj-Napoca

Firma JoySilver si-a chemat angajatul la lucru desi acest lucru este clar interzis pentru a stompa raspandirea virusului. Aceasta persoana desi trebuia sa fie in izolare nu numai ca sa gandit numai la ea dar posibilitatea ca ea sa fie purtatoarea viruslui COVID-19 si sa infecteze mii de oameni zilnic denota o inconstienta fara precedent.

De la femei insarcinate, copii oameni batrani sau oameni care au sistemul imunitar scazut pot sa fie acuma infectate sau nu. Acest lucru mi se pare imposibil ca organizatiile din Romania si mai ales Cluj-Napoca sa fie intoleranti la asemenea cazuri. Asa tara noastra sigur nu va opri epidemia niciodata.

Speram ca DSP Cluj sa se autosesizeze in acest caz si mai ales in restul cazurilor care trebuiau sa fie in izolare 14 zile si sau dus la lucru.