[VIDEO]Google Glass, aplicatie care va ajuta sa gasiti partenerul ideal.

Partenerul ideal dintr-o singura privire, aplicatie de la Google Glass.

Prima aplicatie de recunoastere faciala pentru Google Glass va fi lansata in curand, anunta Google.Aplicatia de la Google Glass va ajuta oamenii pentru a recunoaste o persoana cautata de politie sau care a comis o infractiune prin simplu lucru de a privi spre persoana respectiva. Dar functia lui principala va fi pentru a ajuta la gasirea partenerului ideal

Aplicatia NameTag va ajuta utilizatorul sa scaneze chipul persoanei cu care intra in contact, iar apoi va cauta fotografia in mai multe retele sociale si in baza de date a politiei. Cei care vor folosi aplicatia o sa afle daca o persoana pe care tocmai au cunoscut-o are cont pe siteuri matrimoniale sau daca au comis vreo infractiune.

Pe langa informatiile astea , vor mai putea afla detalii despre ocupatia persoanei,numele si o sa aiba acces imediat catre profilurile acestora de pe retele sociale.

Aplicatia functioneaza asa :

Fotografia făcută cu ajutorul Google Glass este trimisă la un server, prin wireless, pe server este comparată cu zeci de milioane de poze din baza de date, primind rezultatul în doar câteva secunde.

NameTag este creată de FacialNetwork.com, care va lansa şi tehnologia necesară scanării pozelor de profil de pe siteuri matrimoniale.
Kevin Alan Tussy creatorul aplicaţiei, spune că [blockquote style=”1″]acest proiect va schimba modul în care interacţionăm cu oamenii, pentru că vom afla multe lucruri despre ei dintr-o singură privire.[/blockquote]

Google Glass  Girl

Google Glass Girl

Parerile sun impartite privind utilizarea aplicatiei NameTag.Dilmea apare la intimitate si viata personala, pe de alta parte, scopul unor intalniri este scopul de a afla detalii despre cineva , astfel pierzand misterul intr-o intalnire. Pentru asta nu este nevoie de technologie speciala , crede Tom Wiggins, editor la publicaţia Stuff.

[blockquote style=”2″]Deocamdată aplicaţia este testată de clienţi selectaţi special, urmând să fie disponibilă în scurt timp pe piaţă[/blockquote].

Sunteti de acord cu aplicatia NameTag?