Portile li s-au deschis!

In aceasta dimineata planul de reorganizare propus de rapidisti a fost aprobat si astfel primul din cei trei pasi in incercarea de “reinviere” a echipei din Giulesti a fost facut. Urmeaza acum depunerea dosarului de licentiere pentru Liga 1, lucru pe care trebuie sa-l faca chiar astazi, iar in cazul in care vor primi licenta, nu mai ramane decat ca baietii lui Viorel Moldovan sa-si castige locul de promovare.

Considerand scenariul fericit, in care toti cei 3 pasi vor fi facuti, problemele Rapidului nu se termina aici! Intrebari precum ” Cine va investi la Rapid?” sau “Cine va continua sa joace la Rapid?” sunt inca fara raspuns… . Raspunsurile la aceste intrebari, se transforma in conditii esentiale (nu si suficiente) pentru ca una dintre cele mai iubite echipe ale Romaniei sa poata merge mai departe!

Daca acestea conditii vor fi indeplinite, frumoasa poveste a Rapidului va putea fi spusa in continuare, va putea fi completata cu fiecare zi ce trece si nu va fi una dintre acele povesti care incep cu … “a fost odata”…, cum din pacate, risca sa devina povestea Universitatii Craiova!