Crin Antonescu va pierde si ultima functie ocupata

Crin Antonescu va pierde si ultima functie de conducere pe care o mai are si va ramane un simplu senator. Antonescu este inca presedintele comisiei pentru revizuirea Constitutiei, unde discutile sunt blocate. Nu este singura problema a lui Antonescu, fiind lovit acuma si din partid. Comisia pentru revizuirea Constitutiei trebuia sa se intruneasca astazi, si sa reia discutile pe acest proiect de revizuire a Constitutiei. Desi anuntul oficial facut de vicepresedintele comisiei era pentru ziua de astazi, Crin Antonescu nu a convocat o sedinta a comisiei, niciunul dintre membrii comisiei nu a fost anuntat de aceasta sedinta pentru ziua de astazi.

O explicatie vine si din faptul ca cei de la USD intentioneaza sa il schimbe pe Crin Antonescu de la sefia acestei comisii, avand in vedere ca au si majoritatea necesara in interiorul comisiei.

norica-nicolai-europarlamentar

Norica Nicolai Europarlamentar

Nu este singura problema pentru Crin Antonescu, au venit critici si din partea europarlamentarului Norica Nicolai, privind afilierea PNL la PD. Spunea Norica Nicolai ca “Antonescu a inselat partidul”.