Fast and Furious merge mai departe si fara Paul Walker

Dupa tragicul accident de masina petrecut la sfarsitul anul 2013, soldat cu moartea celebrului actor Paul Walker, producatorii seriei “ Fast and Furious “ au decis sa mearga mai departe, gasind inlocuitorul perfect pentru regretatul actor. Este vorba de nimeni altul decat fratele mai mic al lui Paul Walker, Cody, care a impresionat producatorii celebrului lungmetraj convingandu-i prin interpretarea sa, sa-l foloseasca in “ Fast and Furious 7 “, a carui premiera va fi pe 10 aprilie 2015, pe post de dublura a fratelui sau, in cateva scene esentiale pentru finalizarea filmului.

In varsta de numai 25 de ani, Cody Walker se pare ca va primi rol de protagonist si in urmatoarele filme ale seriei, in acest sens, una dintre sursele cunoscutului ziar britanic Daily Mail a declarat: “ Personajul jucat de Paul Walker, Brian O’Conner, se va pensiona. Desigur Cody nu este un inlocuitor al lui Paul, insa producatorii au fost recunoscatori ca el a acceptat sa-i ajute sa termine filmul. Cody este o persoana placuta si incantatoare!

Seria “ Fast and Fourious “, merge mai departe si fara unul din oamenii care au consacrat-o la nivel mondial, curiozitatea fanilor filmului de actiune fiind concentrata acum spre cel care are misiunea atat de dificila de a-l inlocui pe Paul. Fanii regretatului actor american, au avut ocazia de a-si vedea idolul in ultimul sau film, “ Brick Mansions “, a carui premiera a avut loc la sfarsitul lunii aprilie a acestui an.  In acest film, Paul Walker interpreteaza rolul lui Damian Collier, un politist sub acoperire care incearca sa captureze un criminal periculos, care activeaza intr-un cartier rau famat. Walker este bineinteles protagonist, iar regizorul filmului este Camille Delamarre.

Reamintim ca Paul Walker a murit la data de 30 noiembrie 2013, in apropiere de Los Angeles, fiind pasager in masina prietenului sau, pilotul Roger Rodas. Cei doi se intorceau de la un eveniment caritabil organizat de asociatia lui Paul si intr-un moment fatidic, soferul cu atata experienta a pierdut controlul masinii  ( un Parsche Carrera GT ), aceasta izbindu-se de un stalp si apoi de un copac, in cele din urma luand foc. Paul si Roger nu au avut nici o sansa de supravietuire in urma impactului, corpul actorului fiind atat de tare ars, incat medicii legisti au avut nevoie de amprenta dentara pentru al identifica. In urma sa, a ramas o cariera de succes, in primul rand datorita filmele sale de actiune, pe care numerosii fani le vor viziona mereu si il vor plange, dar cel mai tare ii va simti lipsa Meadow Rain, fiica de doar 15 ani a lui Paul, pe care o avea cu fosta sotie, Rebecca Soteros.