REINVENTEAZĂ-ȚI CĂMINUL CU DRAPERII ȘI PERDELE NOI

Primăvara ne găsește adesea cu dorința de a reîmprospăta și de a reinventa totul din jurul nostru. Odată ce natura începe să prindă viață din nou, și noi simțim nevoia de a face schimbări în viețile noastre și în căminele noastre. Evident, nu putem reconstrui sau remobila toata casa în fiecare primăvară. Totuși, există modalități de a crea efectul de reînnoire fără a fi nevoiți să ne golim conturile bancare: prin mici schimbări făcute în casă, care au însă un efect răsunător. Poate cea mai ușoară modalitate de a reîmprospăta imaginea unei camere sau a unei case întregi este de a achiziționa draperii și perdele noi.

Cu toate că trecem pe lângă draperii și perdele zilnic, fără a le acorda prea multă atenție, ele sunt totuși un element important în orice cameră. De regulă, ele ocupă o suprafață relativ mare și în funcție de materialul ales, pot să creeze un spațiu primitor sau dimpotrivă, un spațiu închis și respingător. Evident, la alegerea materialelor sunt mulți factor care trebuie luați în considerare. Expunerea încăperii este un factor decisiv, precum și preferința personală a proprietarului pentru spații mai luminoase sau mai ferite de razele soarelui. Totodată, și cromatica mobilierului și a celorlalte accesorii din încăpere are importanță în momentul alagerii materialelor și mai ales a culorilor pentru draperii și perdele.

Feroti Decor este o companie care oferă o gamă variată de draperii și perdele, potrivite tuturor gusturilor și bugetelor. Cei care urmăresc reinventarea spațiului lor de locuit sau chiar și de birou, pot alege dintre peste 1000 de modele de perdele si draperii din jaquard, tafta, brocart, voal si organza. Această gamă variată de produse oferă posibilitatea de a crea combinația ideală dintre draperii și perdele, care va avea ca și rezultat crearea unui spațiu de vis. Modelele sunt potrivite pentru toate gusturile, deoarece Feroti Décor oferă nu doar draperii și perdele clasice ci și modele moderne, colorate și vesele, care vor schimba total imaginea de ansamblu a oricărei încăperi.

Pe lângă gama variată de draperii și perdele, Feroti Decor are în oferta de produse și sisteme de prindere și galerii, storuri și rulouri romane, accesorii, și elemente decorative, covoare, cuverturi de pat, material pentru tapițerie, precum și tapet pentru perete. Astfel, găsiți într-un singur loc toate elementele necesare pentru crearea căminului visat. În măsura în care aveți nevoie de ajutorul unor specialist pentru a vă găsi materialele și modelele ideale, Feroti Decor vă pune la dispoziție servicii de consultanță, soluții tehnice și de design, iar pentru măsurători corecte și montarea produselor achiziționate se pot asigura specialist care vă vor ajuta în aceste domenii.