Ce echipamente profsionale horeca sunt necesare pentru un restaurant?
Este bine de retinut faptul ca un restaurant, bine dotat si echipat, pus la punct reprezinta o investitie mare pe termen lung. Baza unui asemenea plan este reprezentat de bucatarie, zona in care imaginatia, tehnologia, preparatele culinare unice, aromele diverse se unesc pentru a le oferi clientilor o experienta de neuitat.
Echipamentele profesionale horeca au un rol extraordinar de important in a avea o bucatarie profesionala si este foarte important pentru staff-ul din bucatarie si clientul final pentru a putea oferi cea mai inalta calitate.
O bucatarie generala ca si tip de restaurant este compusa din echipamente de lucru multiple. Trebuie sa fie o zona special dedicata pentru prepararea anumior tipuri de preparate sau se face o operatioune intermediara sau preparatoare. Aici se si diferentieaza bugetul, pentru ca sunt bucatarii spatii mai mici sau spatii mari unde putem sa ne dezvoltam si sa cream mai multe spatii de lucru. Dar pentru orice spatiu este o solutie oferita de unul dintre celel mai vechi firme consacrate din Cluj si anume TransNordic.
Facebook
Twitter
RSS