Artisti romani care vor aparea la Olimpiada de la Soci

SPECTACOL fara egal de artistii romani la olimpiada de la Soci. Fly Project este cea mai apreciata trupa romana in Rusa. Au semnat un contract pentru a sustine 5 concerte in cinci zile consecutive. Trupa Akcent si Inna vor avea si ei cate o aparitie pe scena cu un spectacol.

inna la olimpiada de la soci

inna la olimpiada de la soci

Trupa Akcent la Soci

Trupa Akcent la Soci

Pentru cele 5 concerte vor incasa circa 100.000 de Euro. Organizatorii sau dat peste cap sa le asigure conditii cat mai bune la cazare si pe scena, luand in considerare restrictiile din perioada Jocurilor Olimpice de la Soci.Fly Project este o trupa iubita in Rusia cu un succes imens, artistii declarand ca se simt ca la ei acasa .

Tudor şi Dan de la Fly Project, cu cele două dansatoare şi  managerul lor, sunt deja in Soci. Concertele lor au un succes imens la Olimpiada de la Soci. Au cantat la ore diferite de la o seara la alta durata concertului a fost de 40-45 de minute.

Fly_Project_Romania_olimpiada_soci

Fly_Project_Romania_olimpiada_soci

„Ne întoarcem în ţară pe 13 februarie, iar pe 14 plecăm într-un turneu în Kazakhstan, pentru vreo două săptămâni. Suntem tot pe drumuri”, a declarat Tudor.(Fly Project)

Sursa : Click