Prostituate romance vandute cu 500 de lire

Romance de la varsta de 14 ani vandute ca la piata pentru prostitutie, jurnalistii de la The Mirror au realizat un reportaj incredibil in tara noastra. Ei sau dat drept proxeneti britanici si au negociat cu un proxenet roman, cumpararea a mai multor tinere, fiecare pentru suma de 500 de lire.

Ulterior jurnalistii au alertat autoritatiile.

Jurnalistii de la The Mirror sau dat drept proxeneti din Londra, interesati sa isi mareasca forta de munca cu fete din Romania. Pentru inceput sau intalnit cu Adrian Meder, fiind unul dintre capii proxenetilor romani. Acesta a venit cu o oferta avantajoasa pentru asa zisi proxeneti britanici, iar fetele pe care le ofera sunt foarte harnice, pot sa fie cu pana la 10 clienti pe zi.

Adrian Medel cu prostituate

Adrian Meder cu prostituate

Avand in vedere, ca fiecare dintre fete au un tarif de 120 de lire pe ora, proxenetii britanici isi pot recupera investitia de 500 de lire in doar cateva ore. Proxenetul roman le spune partenerilor sai de afaceri, ca fetele pot ajunge in doar cateva zile in Marea Britanie, ca sa lucreze pentru ei.

Jurnalistii britanici sau intalnit cu Meder, intr-un club din Sibiu unde barbatul i-a prezentat o serie de prostituate tinere, gata sa plece la munca in arhipeleagul britanic, desi nu vorbesc prea bine limba engleza.

Dupa ce ajung in marea britanie multe dintre ele, intra intr-un cerc vicios din care cu greu mai ies.Sunt obligate sa munceasca in saune, bordeluri sau pentru agentii de escort, iar proxenetii iau jumatate din castig.

Sursa : Mirror.co.uk