OSCAR 2014 – Cel mai bun film 12 Years a Slave

12 Years a Slave este castigatorul la categoria : CEL MAI BUN FILM la Oscar 2014

La Oscar 2014 au facut decizia potrivita, in a acorda Oscarul pentru CEL MAI BUN FILM pentru 12 Years a Slave inaintea la Gravity, a afirmat Robbie Collin. Este un moment istoric pentru film.

Primii câștigători la cea de a 86 editie a Oscarurilor, au fost Jared Leto în timp ce animatia de la Disney 3D Frozen și Gravity au câștigat trofeele Oscar la categoriile animație și efecte vizuale.

Leto, un favorit puternic la Oscar 2014, a castigat primul trofeu la decernare, pentru rolul sau de pacient cu SIDA in filmul Dallas Buyers Club.

Frozen a castigat la categoria de ANIMATIE, invigand pe restul animatiilor ca si The Croods, Despicable Me 2, Ernest & Celestine si The Wind Rises.

Gravity impreuna cu The American Hustle au avut cele mai multe nominalizari, au castigat primul trofeu a serii la categoria CELE MAI BUNE EFECTE VIZUALE, si The Great Gasby au castigat trofeul Oscar la categoria CEA MAI BUNA COSTUMATIE.

Dallas Buyers Club au dus acasa trofeul pentrul categoria CEL MAI BUN MAKE-UP si HAIRSTYLE.

Pentru cea mai buna alimentatie de scurt metraj, Oscarul a fost castigat de Mr Hublot in timp ce Helium a fost numit, cel mai bun film de scurt metraj cu actiune live.

20 Feet from Stardom a castigat la categoria CEL MAI BUN DOCUMENTAR si The Lady in Number 6: Music Saved My Life a castigat trofeul pentru CEL MAI BUN DOCUMENTAR DE SCURT METRAJ.

[ot-gallery url=”http://lapresa.ro/gallery/castigatorii-oscar-2014/”]

Lista completa a castigatorilor de la Oscar 2014