Liderii politici, apel la Basescu pentru gratierea lui Gica Popescu

Mobilizare generala pentru gratierea lui Gica Popescu, cei mai importanti oameni politici sunt alaturi de fotbalist.

Liderul PNL, Crin Antonescu spune, ca se alatura celor care semneaza petitia pentru gratierea fostului capitan National.

Liderul deputatiilor, Valeriu Zgonea dar si premierul Victor Ponta sunt alaturi de marele fotbalist.

Politicienii il sprijina pe Gica Popescu, despre care spun ca este un simbol national si ca ar trebui eliberat, de altfel sunt acum trei petitii. Se strang semnaturi pentru sprijinirea si eliberarea acestuia.

Disctuam despre mai multe declaratii din toata scena politica , primul care a dat startul acestor mesaje de sustinere a fost chiar, premierul Victor Ponta, cel care preciza ca daca ar merge pe un stadion de fotbal, nu ar putea sa faca acest lucru fara a avea un sentiment ciudat, cand se gandeste, spunea premierul Victor Ponta la singrurul jucator roman, care a fost si capitan al Barcelonei si singurul roman care a ridicat Cupa Cupelor in brate. Astfel de mesaje si din partea liberalilor.

Printr-un comunicat de presa Crin Antonescu preciza ieri, ca sunt momente cand trebuie sa ne pretuim simbolurile nationale, si spunea acesta ca ar dori sa semneze o petitie pentru gratierea capitanului generatiei de aur .

La camera deputatiilor Valeriu Zgonea spunea ieri, ca este alaturi de Gica Popescu si mai mult de atat, regreta ca justitia nu are o componenta sociala.

Cert este ca vorbim despre semnaturi care insa nu au nici o valoare juridica in conditiile in care gratierea o poate cere doar familia.

Sursa : Mediafax