Catalin Voicu si Marius Logic la munca de jos in puscarie

Intorceau banii cu lopata si traiau in lux, iar acum au ajuns la munca de jos in puscarii.

Cei mai multi demnitari care au primit condamnare, au ales sa munceasca in inchisoare pentru a-si reduce pedepsele.

Spre exemplu, fostul parlamentar Catalin Voicu a ajuns sa priveasca iarba in serele penitenciarului, in care este incarcerat.

Practic toti oamenii care sunt condamnati definitiv, in momentul in care ajung in inchisoare vor sa munceasca, si asta nu neaparat pentru a castiga bani. Vorbim de o suma foarte mica pe care o castiga detinutii care muncesc, si in primul rand pentru a castiga o reducere a pedepsei, pentru ca pentru un an de zile pe care un detinut il munceste in spatele gratilor, castiga reducerea pedepsei cu patru pana la chiar cinci luni.

Acelasi lucru la facut si fostul parlamentar Catalin Voicu. Acesta lucreaza la serele din penitenciarul in care este inchis, in speranta ca pedeapsa lui va fi redusa.

La fel face si Marius Logic, omul de afaceri care castiga milioane de euro, acum a ajuns de asemenea sa sape in serele penitenciarului, tot pentru a avea o pedeapsa mai mica. Trebuie spus ca atat Catalin Voicu cat si Marius Logic au fost condamnati in aceasi dosar. Catalin Voicu a primit sapte ani de inchisoare iar Marius Logic a primit patru ani de inchisoare.

Sursa : Mediafax