Masuri impotriva extremistilor Jobbik

Statul roman ia masuri impotriva formatiuni extremiste Jobbik, dupa o discutie intre presedinte , premier si sefii servicilor secrete.

Autoritatile au stabilit pasi de urmat si Ministerul de Interne va anunta astazi ce masuri vor putea fi luate.

Astazi Ministerul de Interne trebuie sa anunte ce masuri se vor lua impotriva celor din partidul extremist, Jobbik. Pe de o parte poate sa il declare pe liderul partidului extremist Jobbik, persoana non grata, pe de alta parte poate sa dea o lege, ca Parlamentul sa promulge o lege prin care sa fie interzise miscarile extremiste in Romania.

Vom afla decizia astazi, cel putin asta a declarat ieri, presedintele Traian Basescu, pe de alta parte insa deocamdata la Ministerul de Interne, ministrul Gabriel Oprea inca nu a ajuns.

Pe de alta parte va trebui sa comunice si masurile de ordin si liniste publica pe care le vor lua cei din Ministerul de Interne maine. Este o zi importanta pentru maghiari, este ziua lor.

La Targu Mures sunt asteptati mii de maghiari care vor sarbatori si pentru a nu degenera asa cum sa intamplat data trecuta, trebuie sa fim pregatiti cu multe forte de ordine.

Sursa: Mediafax