Anchetarea terenurilor lui Basescu

Anchetarea terenurilor familiei Basescu este reluata in Parlament, dupa doua saptamani in care nu au mai lucrat, senatorii si deputatii din Comisia de Verificare a Tranzactiei prezidentiale reincep discutiile.

Asteptam un raport al aceste comisii parlamentare, inca de saptamani bune, in conditiile in care regulamentul acestui comisi NANA, se arata clar ca in 60 de zile de la infiintare trebuia stabilite si concluziile si de asemenea trebuiau votate in cadrul unui raport in plenul reunit. Nu a fost asa ceva posibil in conditiile in care discutam despre o ultima vacanta de doua saptamani.

Pentru ca nu au fost senatorii si deputatii la parlament reuniti, din cauza faptului ca nu a fost presedinte al comisiei Eugen Nicolicea, a devenit ministru, a cedat acest portofoliu.

Mihai Fifor de la PSD este noul presedinte, spera sa intocmeasca cat mai rapid acest raport. Vorbim despre multe probleme care le-a avut comisia de a lungul celor trei luni de la infiintare, in conditiile in care fie nu au venit pioni importanti in aceasta ancheta. Este vorba de Adrian Radulescu, consilierul prezidential care la aceea vreme cand era consilier prezidential a fact-o si pe agentul imobiliar pentru familia prezidentiala.

Vorbim si de documente care, culmea cei prezenti in parlamanet au spus ca au fost arse sau au disparut.

Exista foarte multe semne de intrebare cu privire la aceste terenuri, si de asemenea parlamentarii spera sa faca lumina in acest caz si sa intocmeasca acest raport cat mai rapid.