Russell Crowe, dat afară de la Vatican cu poliţia! Actorul a trăit o UMILINȚĂ URIAȘĂ

[ad_1]

Papa Francisc nu a mai avut timp pentru Russell Crowe Papa Francisc nu a mai avut timp pentru Russell Crowe

Cel mai recent film al lui Russell Crowe, “Noe” (“Noah”, în original), a stârnit controverse uriaşe încă înainte de a fi lansat, potrivit Libertatea.ro.

Pelicula hollywoodiană, care a costat peste 100 de milioane de dolari, a reuşit să atragă atât mânia musulmanilor, cât şi pe cea a catolicilor, reprezentanţii celor două religii susţinând că povestea este reinterpretată, iar personajul biblic e pus într-o lumină proastă.

Aşa se face că autorităţile din mai multe state arabe, printre care Bahrain, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, au anunţat că au interzis difuzarea peliculei. În încercarea de a drege busuiocul, Russell Crowe s-a programat în audienţă la Papa Francisc, alături de regizorul producţiei, Darren Aronofsky.

Planul celor doi era să-l convingă pe înaltul prelat că filmul nu e “de rău” şi să obţină de la el promisiunea că va susţine pelicula căzută în dizgraţie.

Cum socoteala de acasă nu se potriveşte însă cu cea din târg, actorul şi regizorul au avut parte de o surpriză uriaşă, în timp ce aşteptau, cuminţi, să intre la Papă: un reprezentant al capului bisericii catolice i-a anunţat că întâlnirea mult aşteptată a fost anulată şi nu se va putea reprograma. Şocat şi nervos, Russell Crowea cerut explicaţii, dar a primit cu totul altceva: o escortă a poliţiei, care l-a scos cu forţa din Catedrala San Pietro.

 

[ad_2]

Sursa