Game Of Thrones (Urzeala tronurilor) sezonul 4 dupa colt

Premiera sezonului 4 din “Game Of Thrones” se apropie, iar HBO a lansat inca un videoclip promo, referitor la epsiodul din data de 6 aprilie.

Fanii seriei “Game Of Thrones” asteapta cu nerabdare premiera sezonului 4, din 6 aprilie, iar astazi, le-a fost oferit un trailer nou-nout.

Care sunt vestile bune? Faptul ca trailer-ul este  exceptional. Care sunt vestile si mai bune? “Toti barbatii trebuie sa moara”, potrivit videoclipului plin de actiune, astfel incat sezonul se anunta a fi unul extra sangeros.

Trailerul “Game of Thrones” dezvaluie “Toti barbatii trebuie sa moara”.

Cu toate ca acest trailer nou abia daca prezinta scene noi, HBO a reusit sa satisfaca dorintele noastre pentru “Game Of Thrones”, cu un nou videoclip plin de lupte, un dragon urias si chiar si mai multe lupte.

Pe Snow (Kit Harrington) asterne un val de traume considerabile, deschizand scene cu un monolog ce te face sa simti fiori pe sira spinarii:  “In tot timpul cat am lipsit, e ca si cum as fi dormit timp de un an”, sustine el: “si cand m-am trezit, lumea s-a prabusit”.

Trailer-ul o prezinta pe Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) calarind pe calul sau , pe Tyrion Lannister (Peter Dinklage) neparand prea fericit. Iar apoi, sa nu uitam de dragonul urias  si de luptele cu sabii si bombardamente.
Toate aceste elemente se adauga la elementul de baza al sezonului, “Toti barbatii trebuie sa moara” si avem un sentiment ca vor fi scene extra sangeroase.

Premiera sezonului 4 din “Game Of Thrones” este Duminica, 6 aprilie, pe HBO.

Sursa: hollywoodlife