Rusine Rusine de trei ori Rusine !!! Ce inseamna sa fii suporter?

Articolul este adresat acelei categorii de asa zisi suporteri, care nu cu mult timp in urma, tropaind  (la propriu) in tribunele primului stadion privat din tara, cantau “Numele nostru este victorie”… acelor suporteri care se considerau clasa superioara a capitalei Ardealului, acelora care au nerusinarea de a se numi C.F.R.-isti !

Nu doar derby-ul de la inceputul saptamanii, ci intreg sezonul, a evidentiat lasitatea acestor pseudosuporteri care acum 2, 4 sau 6 ani, se simteau in centrul universului si jurau credinta echipei din Gruia. Sa fi uitat oare?

A venit insa acel moment pe care cel putin o data l-a trait fiecare mare echipa a lumii…regresul…momentul in care indiferent de bani si investitii, mai presus de toate, conteaza sustinerea tribunelor.Insa cei care erau 20.000 pe  meci au devenit 20.000 pe an! De ce ???

Uitati-va la “U”, uitati-va la Craiova, la Dinamo la Rapid, Manchester United sau Liverpool si invatati ce inseamna sa fi suporter! Pana cand o sa invatati, nu meritati decat titlul acestui asticol.