Razboiul pentru coroana Angliei

Chelsea “gafaie” si pierde la Crystal Palace, Arsenal si Manchester City se anihileaza reciproc, iar Liverpool defileaza in fata lui Tottenham… asta ar fi pe scurt descrierea principalelor partide din etapa a 32-a din Premier League. Everton are si ea un sezon de exceptie dar marile favorite au fost amintite mai sus.

Cu 6 etape inainte de final, Liverpool conduce clasamentul avand 71 de puncte si nu mai putin de 88 de goluri marcate; pe 2 este Chelsea la numai 2 puncte de lider (69); City acupa ultima treapta a podiumului fiind la 4 puncte de cormorani, insa avand si doua meciuri mai putin disputate; Arsenal poate emite si ea pretentii la marele trofeu, aflandu-se pe 4 la 7 puncte de primul loc .

Cel mai greu program il au cormoranii care urmeaza sa intalneasca acasa (ce-i drept), atat pe Chelcea (et. 34) cat si pe Manchester City (36).  Cetatenii, daca reusesc sa castige in cele doua restante, devin lideri si raman, cum se spune “la mana lor”. Nu putem spune acelasi lucru si despre Chelsea si Arsenal, care pentru indeplinirea visului depind de rezultatele celorlalte doua.

Nimeni nu poate anticipa ce se va intampla! Insa un lucru e sigur…cu stadioanele mereu pline, cu jucatori de cea mai inalta clasa si cu audiente record in Europa, avem toate ingredientele necesare unui final incendiar de campionat!