Petrecere cu stil in familia Sorescu-Ciucu!

Palatul Mogosoaia a fost ieri (18 mai 2014) gazda unei petreceri pline de bun gust si eleganta! Alina Sorescu si sotul acesteia, designerul Alex Ciucu au organizat aici, masa festiva cu ocazia botezului fiicei lor, micuta Elena Carolina!

Cei peste 200 de invitati au fost impresionati de modul in care Alina si Alex au pregatit evenimentul pana in cel mai mic detaliu! Sala de epoca in care a avut loc sarbatoarea familiei Ciucu, a fost pregatita intr-un mod  iesit din comunul petrecerilor mondene de la noi. Aranjamentele florale constand intr-o combinatie de hortensii, trandafiri si bujori pe diverse nuante de roz, prajiturile si chiar vestimentatia aleasa de cei doi soti au completat o atmosfera de vis  in cea mai frumoasa zi din viata Elenei Carolina!

Cantareata, si-a exprimat pe pagina de Facebook, emotiile pe care le-a trait inainte, in timpul si chiar dupa eveniment, tinand sa multumeasca tuturor celor care i-au fost alaturi si care au participat la frumoasa petrecere!

Departe de scandalurile cu care ne obisnuieste lumea mondena din Romania, cuplul Alina Sorescu-Alex Ciucu, demonstreaza ca poti fi in centrul atentiei si promavand bunul gust si valorile umane simple! Sa fie fericiti alaturi de “ printesa“ lor si sa continue sa ramana exemplu de casnicie si conduita morala!

Categories: MONDEN, STIRI

Tags: Alina Sorescu, botez, ciucur