“Reghe al Arabiei“. Cel mai la moda antrenor din Romania,este aproape de Al Hilal!

Dupa doua sezoane incunutane cu succes, in care Laurentiu Reghecampf a starnit admiratia tuturor oamenilor de fotbal din Romania, se pare ca finala Cupei Romaniei din aceasta seara ( 23 mai 2014), va fi si ultima partida in care antrenorul de 38 de ani, va sta pe banca Stelei!

Printre sursele care confirma aceasta despartire dintre Reghe si Steaua, nu se afla doar presa araba, care a scris ca cele doua parti s-ar fi inteles deja, ci si un fost jucator din Liga 1 care evolueaza acum in Arabia Saudita.

Eric de Oliveira, fost fotbalist la Gaz Metan Medias si Pandurii Targu Jiu, care acum joaca pentru Al Ahli, declara pentru cei de la Sportnews.ro: “Stiam ca Reghecampf se duce la Al Hilal nu la Al Ahli. La noi va veni un antrenor argentinian care deja a facut 4-5 transferuri. Reghe este un antrenor bun, care a demonstrat asta si pe plan international. Daca vine la Al Hilal ne vom bate la titlu. Echipa mea nu a mai castigat campionatul de 31 de ani, dar continuam sa speram!“

Desi pana acum Laurentiu Reghecampf s-a ferit sa faca declaratii referitoare la o posibila plecare, cel mai probabil dupa finala cu Astra, antrenorul Stelei va dezvalui daca ramane sau nu la echipa din Ghencea!

In Romania, Reghecampf a mai antrenat pe F.C. Snagov, Universitatea Craiova, Gloria Bistrita si Concordia Chiajna, iar in aceasta seara ar putea intra in istoria selecta a antrenorilor Stelei, daca va reusi sa castige eventul dupa o pauza de 17 ani.

Scolit in Germania, acolo unde a jucat ultima perioada a carierei sale, Reghe nu a ascuns niciodata ca vizeaza sa se intoarca in Bundesliga si in calitate de antrenor! Se pare insa ca traseul ales de el spre Germania este unul dintre cele mai lungi, avand obligatoriu escala in Arabia Saudita!

 

Categories: SPORT, SPORT INTERN, STIRI

Tags: Arabia, reghe, steaua