Tina Turner a facut atac cerebral!

Cei de la www.evzmonden.ro, anunta o veste socanta! Celebra cantareata american Tina Turner ajunsa la varsta de 74 de ani, se afla in stare foarte grava, dupa ce se pare, a suferit un atat cerebral!  Stirea a fost publicata pentru intaia oara de prestigiosul ziar german “ Bild “. Desi zvonuri cu privire la starea sanatatii artistei, au aparut inca din urma cu cateva saptamani, reprezentantii acestea au negat existenta acestor probleme, insa de atunci artista nu a mai fost vazuta in public. Incercand sa  obtina informatii concludente despre acest caz, mai multi jurnalisti au incercat sa i-a legatura cu sotul vedetei, Erwin Bath, insa acesta nu poate fi contactat!

Mai multe publicatii din Germania si Elvetia confirma ca Tina Turner a facut atac cerebral, alfandu-se acum in stare destul de grava dar ingrijita la domiciliu! De asemenea vestea trista a fost prezentata si de televiziunea germana RTL!

Tina Turner s-a nascut in 26 noiembrie 1939, in statul Tennessee, din Statele Unite ale Americii, fiind mama a doi copii, Ronnie Turner si Raymond Craig Turner, ambii rezultati din prima casatorie cu Ike Turner.