Google Glass noile rame de la designeri in aceasta luna

Cei care au avut parerea sau senzatia ca Google Glass are un design rigid si aspru, o sa aiba o surpriza placuta. Incepand din 23 Iunie, o noua colectie de rame si lentile o sa fie prezentate de la Google Glass. In parteneriat cu Diane Von Furstenberg si Google. Cinci rame noi si opt lentile o sa fie prezentate pentru publicul larg in mai putin de 20 de zile. Daca va intrebati ce o sa se intample cu specificatile hardware, Google asigura consumatorii ca o sa ramana la fel, nu o sa existe schimbari. Recent, Google a intrat in parteneriat cu o firma italiana,  producatoare de ochelari pe nume Luxottica (proprietarii firmelor Ray-Ban, Oakley, etc), deci putem sa ne asteptam la multe designuri de rame si lentile destul de curand. Ramele care poarta numele de Diane Von Furstenberg o sa coste $1620. Nu o sa fie ieftin deloc, daca ne gandim ca din banii astea se poate cumpara un laptop de ultima generatie sau un televizor Smart TV. Adevarul este ca, Google Glass nu se poate compara cu nici o technologie pe piata actuala a gadgeturilor, deci pentru pasionati asta o sa fie o investitie buna. In concluzie era technologiei in moda ochelarilor a inceput. Daca ne uitam la noile modele, putem sa ne imaginam cum sa asortam cu diferite vestimentatii, mai ales ca arata aproape ca ochelarii normali.

Ramele si lentilele din colectia nou a celor de la Google Glass, va putea fi achizitionat prin intermediul siteului online Mr Porter. Daca ne gandim ca aceste modele noi cu un design inca clar la inceput care, ofera si posibilitatea sa ai lentile cu prescriptie, oare ce o sa fie peste 5 ani de zile? Desigur ramele si lentilele de la Ray Ban si Oakley o sa rescrie istoria.

[ads2]

Google X, uzina unde Google is depune toate eforturile in aceste calculatoare mici, pe care sa ii putem purta pe cap. Armata a inceput cercetarile in  displayurile montate pe cap in anii 1995, si dupa 17 ani, in Noiembrie 2012, Google Glass ajunge sa fie recunoscut ca si “Best Inventions of the Year”. Daca ne gandim la design, in 1995 designul nu era nici pe departe a ceea ce este astazi, si inca mai asteptam cu ce inovatii o sa ne mai suprinda Google.