A inceput Razboiul Rece intre Selena Gomes si Justin Bieber

Chiar daca nimeni nu mai stie de cate ori Selena Gomez si Justin Bieber s-au despatit si reimpacat, de data asta, lucrurile par sa fi degenerat intr-un adevarat “Razboi Rece” intre cei doi! Cam de la inceputul lunii iulie, mai exact dupa Ziua Independentei (4 iulie) relatia dintre vestitul cantaret si la fel de celebra actrita, a alunecat usor (dar sigur) de la “iubire fara margini” la “dispret total”. Situatia in care s-a ajuns, nu este doar o concluzie a ziaristilor americani, formulata in urma milioanelor de fotografii cu cei doi facute in ultima luna, ci este un fapt confirmat de apropiati ai Selenei si ai lui Justin, care au recunoscut pentru jurnalistii de la hoolywoodlife.com, tensiunile fara precedent dintre cele doua vedete.

Amandoi raniti in orgoliu dupa aceasta ultima despartire, Selena Gomez si Justin Bieber nu vor niciunul sa se recunoasca invinsi, motiv pentru care au trecut la “arme”, dand nastere unui razboi tacit. “Armele” folosite (deocamdata) sunt mesaje puternice si cu trimitere directa la fosta/ul iubit/a, transmise fara a se folosi de cuvinte, ci doar de tinute vestimentare si tatuaje expresive, etalate spre vazul intregii lumi. Ca niciodata pana acum, imbracati in tinute extrem de provocatoare, Selena si Justin Bieber, nu rateaza nici-o ocazie de a-si prezenta “dotarile”, in scopul precis de a arata celuilalt cat de mult a pierdut. Daca totusi, vestimentatia lasa loc de interpretari si nu poate fi neaparat o dovada elocventa, altfel se pune problema cand vine vorba despre tatuajele facute in ultima vreme.

[ads2]

Se stie ca Justin Bieber este plin de tatuaje si ca are o mare pasiune pentru a-si picta corpul, acum si Selena se poate lauda cu asemenea “achizitie”. Ca raspuns pentru celebrul mesaj tatuat de Justin “Come and get me”, tanara actrita de doar 21 de ani, a ales sa-si tatueze in Ababica, mesajul “Love Yourself first”, un text explicat ulterior de un apropiat al divei. “Fiecare om are motivele sale atunci cand alege textul tatuajului sau si are legatura cu trairile sale (facand aici legatura cu Justin Bieber), iar Selena dorea de ceva vreme sa-si tatueze acest mesaj”, a mentionat persoana din anturajul vedetei. In timp ce mesajele lui Justin ii sunt caracteristice, facand parte din caracteru-i redel, Selena este mult mai profunda si recunoaste oarecum ca s-a neglijat prea mult in relatia cu Justin Bieber si ca a venit vremea ca propria persoana, propria fericire, ca ajunga pe primul loc. Se dovedeste pana la urma ca de la iubire pana la ura nu este decat un pas, si prin reducere la absurd, tocmai din razboiul dintre Selena Gomez si Justin Bieber, vom reusi sa intelegem de fapt cat de mare a fost iubirea lor.