Samsung Galaxy Alpha va fi lansat la inceputul lunii septembrie

Dupa inevitabilele “scurgeri de informatii”, care apar de fiecare data in pragul unei lansari atat de asteptate, Samsung a inceput deja sa impacheteze pentru vanzare primul lor smartphone placat metalic. Este vorba bineinteles de Samsung Galaxy Alpha, al carui design incorporeaza nu numai elemente metalice, ci si alte materiale de calitate premiul. Este fara doar si poate, o mare exceptie de la regula cu care ne-a obisnuit pana acum Samsung, companie pentru care materialul favorit a fost aproape in exclusivitate plasticul. Faptul ca Samsung Galaxy Alpha a starnit un interes enorm inca de la aparitia primelor zvonuri, nu este deloc o mare supriza, intrucat cine nu si-ar dori un smartphone cu specificatii originale Samsung si in plus si un design impunator?

[ads2]

 

Compromisul facut de coreeni pentru Samsung Galaxy Aplha este detectabil in display-ul acestui de 4.7 inci, dar a carui densitate de pixeli este de “doar” 312ppi, adica ceva mai mica decat nota obisnuita a telefoanelor etalon ale companiei, insa chiar si asa, ofera o claritate mai mult decat satisfacatoare. La interior, Samsung Galaxy Alpha este dotat cu un procesor octa-core Exynos cu patru nuclee de 1,8 GHz si patru de 1,3 GHz, cu 2GB de rami, 32GB memorie de stocare si cu o camera fot0/video de 12 megapixeli. Telefonul dispune de o baterie de 1.860mAh si ruleaza cu Android 4.4.4 KitKat cu ultimul TuchWiz UI al celor de la Samsung si are de asemenea toate caracteristicile unui smartphone ultramodern: modul de salvare Ultra-Power, S Health, scanner pentru amprenta digitala si modul privat.

Potrivit oficialilor Samsung, noul Samsung Galaxy Alpha va fi disponibil de la inceputul lunii septembrie a acestui an si in functie de piata, va putea fi achizitionat de fani pe culoarea preferata. Astfel, Galaxy Alpha se va comercializa pe nuante de alb, negru, argintiu, auriu si chiar albastru. De exemplu in Marea Britanie, retailerul Carphone Warehouse,a confirmat ca va stoca Samsung Galaxy Alpha, insa in exclusivitate pe culoarea albastra. Alaturi de informatiile oficiale oferite de reprezentantii Samsung, acestia au publicat si un film promotional pentru cel mai nou dispozitiv al companiei, care poate fi vazut pe site-ul oficial, sau direct de pe YouTube.