Dacia tuning, detalii si pret

Firma renumita Elia din Germania a scos pe piata un nou tuning, kit de caroserie pentru Dacia Duster fecelift si anume: Dacia Duster Whiteliner. In urmatoarele randuri va prezentam accesoriile si preturile cerute de catre Elia pentru tuningul superb pentru modelul de la Moiveni.

Partea frontala a lui Dacia Duster Whiteliner se mandreste acum cu lumini de zi LED, cu un skidplate din poliuretan si nu in ultimul rand cu proiectoarele de ceata. Pentru aceste modificari firma Elia cere 1.029 de RON.

Partea laterala a lui Duster Whiteliner se lauda acum cu semnalizatoare cu tenta cromata (105 RON), cu ornamente pentru pasajele rotilor (1.420 RON) si cu ornamente pentru praguri (552 RON).

In partea posterioara, kit-ul oferit de Elia vine cu un eleron montat deasura lunetei (1.048 RON), cu stopuri cu tehnologie LED (1.300 RON), cu un skidplate (632 RON) si cu o evacuare dubla (1.916 RON pentru versiunea 4×2, respectiv 2.102 RON pentru versiunea 4×4). La final sa nu uitam de jantele Lombartho de 21 de inch care sunt oferite pentru suma de 3.338 RON. Acest tuning realizat cu multa finete si clasa va da automoilului o alta personalitate de lux si clasa superioara , tuning si kit cu care oricine s-ar mandri.

Dacia Duster Whiteliner:  Partea Frontala

Dacia Duster Whiteliner:  Partea laterala

Dacia Duster Whiteliner:  Partea posterioara