Justin Bieber si Selena Gomez sunt din nou impreuna

Dupa toate evenimentele petrecute in saptamana care sta sa se incheie, exista suficiente dovezi care sustin ideea ca Justin Bieber si Selena Gome sunt din nou impreuna. Astfel, zvonurile potrivit carora cei doi tineri artisti de peste ocean au fost surprinsi de fani in ipostaze romantice, au fost confirmate chiar de Justin care a postat ieri, 14 august 2014, pe contul de Instagram o fotografie in care este sarutat tandru de Selena Gomez. “In astfel de momente, nu mai conteaza nimic altceva”, a fost mesajul scris de Justin Bieber alaturat fotografiei in care o tine in brate pe Selena, iar aceasta ii ofera in pupic dulce pe obraz.

De altfel, impacarea dintre Jusatin Bieber si Selena Gomez, nu trebuie vazuta ca o surpriza atat de mare. Nu cu multa vreme in urma, una dintre sursele celor de la HollywoodLife.com, declara ca “impacarea dintre Justin si Selena este doar o chestiune de timp”. Judecand dupa ultimele evenimente, suntem indreptatiti sa credem ca cele doua tinere vedete sunt iarasi impreuna si traiesc o dragoste fara margini.

In ciuda tuturor “aventurilor” avute in ultimele saptamani, in care atat Selena cat si Justin au incercat sa ne arate ca nu sufera din cauza despartirii, acum cei doi arata ca nu pot trai unul fara celalalt. Selena este din nou in bratele lui Justin, iar zambetul lui a redevenit cel de odinioara. Chiar daca postarea de pe Instagram a fost stearsa 30 de minute mai tarziu, cu toti am inteles perfect ideea de baza.