Selena Gomez si Taylor Swift sunt din nou cele mai bune prietene

Chiar daca prietenia dintre Selena Gomez si Taylor Swift a fost aproape ruinata de Justin Bieber, decizia frumoasei blonde de a o nominaliza pe Selena pentru “ALS Ice Bucket Challenge” a reaprins flacara prieteniei dintre cele doua starlete. Potrivit unei surse a celor de la HollywoodLife.com, relatiile de prietenie dintre Selena si Taylor nu au fost reluate peste noapte, ci in urma unor actiuni intreprinse mai ales de Taylor (culminand cu aceasta ultima nominalizare).

“Aflate la un moment dat pe punctul de a nu-si mai vorbi niciodata, Selena si Taylor se afla acum in relatii excelente, ducandu-si prietenia la un nivel superior. Dupa nominalizarea facuta de Taylor Swift, fetele au inceput sa comunice din ce in ce mai mult, mai ales prin intermediul mesajelor scrise si au devenit mai apropiate ca niciodata”, a declarat sursa pentru publicatia mai sus amintita.

Problemele dintre cele doua dive au aparut atunci cand Selena Gomez a decis sa treaca peste sfatul prietenei sale in legatura cu reimpacarea cu Justin Bieber. Pentru a-si testa amica, Taylor Swift a facut nominalizarea pomenita anterior, iar Selena Gomez a raspuns pozitiv acestei provocari.