Justin Bieber implicat intr-un nou accident rutier

La cei doar 20 de ani ai sai, Justin Bieber are deja o “colectie” destul de mare de accidente rutiere. Potrivit presei de peste ocean, cantaretul a fost implicat ieri (marti, 26 august 2014) intr-un nou accident de circulatie. La doua luni de la precedenta sa aventura similara, cand tanarul cantaret a fost lovit in lateral de un BMW in timp ce el conducea un Cadillac Escalade, Justin Bieber a fost lovit (de data asta in spate), de un alt fotograf care-l urmarea insistent. Masinile de data asta, au fost un superb Ferrari rosu, condus de Justin Bieber si o Toyota Prius la volanul careia s-a aflat neatentul paparazzo.

Desi vinovat clar pentru producerea acestui accident minor este in mod cert fotograful, nici Justin nu a fost chiar “usa de Biserica”! Sau cel putin asa relateaza cei care au fost prin apropiere. Se pare ca Justin Bieber, in timp ce se plimba cu masina sa pe strazile din West Hollywood, California, a observat ca este urmarit de un paparazzo si enervat la culme, a apasat brusc pedala de frana, surprinzandu-si astfel urmaritorul, care nu s-a mai putut opri decat in super-masina vedetei. Accidentul a fost unul fara prea mari pagube, ci doar cu o mare sperietura pentru fotograf.

La putina vreme dupa accident, Justin a postat un mesaj pe contul sau de Twitter, in care extrem de iritat de eternele urmariri la care este supus de paparazzi, a tinut sa le aminteasca acestora de tragica moarte a Printesei Diana. “Ar fi trebuit sa invatati ceva din moartea Printesei Diana”, a fost mesajul scris de Justin.