Justin Bieber a fost arestat pentru comportament violent

Vestea socanta a fost anuntata de reporterii TMZ.com, care sustin ca tanarul cantaret Justin Bieber (20 de ani) a fost arestat in Canada, atat pentru accidentul produs in data de 29 august 2014, in Perth County, Ontario, cat mai ales pentru comportamentul sau violent ce a urmat incidentului rutier. Astfel, conform sursei citate, imediat dupa ciocnirea ATV-ului condus de Justin Bieber si un minivan, cantaretul a incercat sa-i ceara socoteala celuilalt sofer, ajungandu-se chiar la altercatii fizice. In urma acestor evenimente, Justin Bieber a fost arestat nu numai sub acuzatia de “conducere periculoasa”, ci si sub cea de “comportament violent”

Dupa cateva ore petrecute la sectia de politie, in care Justin Bieber a incercat sa explice cum au stat de fapt lucrurile, tanarul artist a fost eliberat. O decizie finala in acest caz, urmeaza sa fie luata insa de Tribunal, care va judeca speta in cauza, pe parcursul acestei luni.

Potrivit apropiatilor lui Justin Bieber, soferul dubitei cu care s-a ciocnit ATV-ul condus de cantaret, era un paparazzo care-l urmarea insistent, insa a refuzat sa comunice si alte informatii. Pentru Justin Bieber, este a doua arestare din acest an, dupa cea din luna ianuarie, cand rebelul star canadian a avut de asemenea altercatii fizice cu soferul unei limuzine.