Galaxy Note 4 este mai rezistent decat iPhone 6

Batalia dintre Samsung Galaxy Note 4 si iPhone 6 continua dupa ce Samsung a lansat o noua reclama, aratand cat de rezistent este de fapt telefonul/tableta. Gigantul Korean in tehnologie este binecunoscut pentru reclamele provocatoare impotriva rivalului sau Apple. Sunt numeroase reclame unde smartphonurile celor de la Samsung sunt puse intr-o lumina mai buna ca si iPhone-urile, si aceasta reclama nu este diferita in nici un fel. Asa cum bine stiti sau poate nu stiati, unii utilizatori de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au facut reclamatie la Apple pentru ca telefonul lor se indoaie in buzunar. Multe companii au aflat de situatia celor de la Apple si au inceput glumele la seama Apple, dar cei de la Samsung au dus gluma la un alt nivel. Ultima reclama Samsung Galaxy Note 4 arata telefonul/tableta intr-o situatie unde este testata cat de tare se indoaie telefonul si la ce greutate si nu are nici o problema telefonul.

Se pare ca telefonul/tableta Galaxy Note 4 nu este deloc afectata de teste, deci putem lua concluzia ca nu o sa se intample nimic cu el in caz ca il purtati in buzunar si va asezati pe el din greseala. Desi reclama nu face mentiune la iPhone 6 direct, referinta catre el este clara daca ma intrebati pe mine. Apple a declarat ca problema este rar intalnita si foarte multi utilizatori au facut reclamatii, dar asta cu siguranta nu ia oprit pe cei de la Samsung sa ii aminteasca acest lucru la toti inca odata cu asa zisul “bendgate”. In mod ironic Samsung Galaxy Note 4 nu este fara un telefon/tableta fara probleme ale lui si multi utilizatori sau plans de faptul ca dispozitivul are un gol intre ecran si margini.

Samsung a declarat ca acest lucru nu este o problema a dispozitivului, ci mai degraba asa au vrut ei sa arate designul la Samsung Galaxy Note 4. Este adevarat acest lucru, pentru ca in manualul de utilizare de la Galaxy Note 4 este mentionat golul ce apare la ecran. Totusi, detinatorii telefonului/tabletei nu sunt multumiti de acest aspect a dispozitivului si multi deja au trimis telefoanele inapoi la Samsung pentru a fi schimbate.

[ads2]