Top 4 telefoane din 2014 cu Android

Sunt multe telefoane cu Android din care putem sa alegem, incepand de la telefoane “entry-level” care costa sub 100 de dolari, Karbonn, Spice si Micromax care au sistem de operare Android One. Dupa aceea sunt telefoane la un pret mediu intre 200 si 400 de dolari, ca si HTC Desire 820, modelele Galaxy Alpha de la Samsung, Sony Xperia E3, Moto G, Lumia 830 si Galaxy Grand Prime. Si desigur sunt telefoanele de top  care incep de la 500 de dolari pana la 1.000 de dolari. In aceasta categorie sunt telfoanele cu Android ca si Galaxy S5, Galaxy Note 4, HTC One M8, LG G3, Motorola Moto X, Lumia 1020 sau Oppo Find 7. Lista este lunga. Dar mai este o categorie, cea de telefoane cu performante de top si preturi intre mici si medii. In aceasta categorie se numara telefoane ca si Meizu MX4, Huawei Ascend Mate 7, OnePlus One, Xiaomi Mi4, Oppo N1, Oppo Find 7A, Huawei Ascend P7 si Lenovo Vive Z2.

Totusi fiind asa de multe telefoane cu sistem de operare Android pentru ca este cel mai preferat sistem de operare, puteti sa ajungeti sa nu mai stiti ce telefon sa cumparati pana la urma. Vreau sa fac alegerea voastra un pic mai usoara, si sa va propun un Top 5 telefoane cu Android, pentru a va ajuta in a reduce cautarea pentru un telefon potrivit.

4. OnePlus One

OnePlus One am pus pe locul 5 pentru faptul ca se poate cumpara doar cu invitatie, dar telefonul concureaza cu seria HTC One, Galaxy S5 si iPhone 6 la specificatii. Se pot spune doua lucruri extraordinare despre OnePlus One. Primul lucru este ca OnePlus One se poate achizitiona doar daca puneti mana pe o invitatie de la cineva care deja detine un OnePlus One. O sa fie o perioada limitata la sfarsitul lunii Octombrie cand o sa fie o perioada deschisa de pre-comanda pentru toata lumea, fara nevoia de o invitatie. Al doilea lucru extraordinar la el este CyanogenMod, ROM-ul instalat peste Android, ceea ce ofera optiuni de personalizare nelimitate. OnePlus One se poate achizitiona la suma de 300 de dolari respectiv 350 dolari, acest pret este imbatabil comparativ cu aceasi specificatii cu Galaxy S5 sau HTC One M8.

oneplus-one

OnePlus One

OnePlus One are un ecran de 5.5 inch la o rezolutie de 1920 x 1280 Full HD cu o densitate de pixeli la 401 ppi, Snapdragon 801 quad-core Krait 2.5 GHz cu 3GB de RAM si 16 ori 64 GB spatiu de stocare interna, baterie de 3100 mAH, lipsa optiune card MircoSD. OnePlus One are o camera de 13 Megapixeli, rezolutia de fotografie 4128 x 3096 cu autofocus, dual-LED flash si are optiunea de “touch-focus”, face detection, HDR si geo tagging. Poate inregistra video la 2k (2160p) la 30 FPS, 2160p (DCI) la 24 FPS, 1080p la 60 FPS, 720p la 120 FPS, HDR si inregistrare audio stereo. Camera frontala pentru “selfie” este de 5 Megapixeli.

3. Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 este unul din cele mai dorite telefoane la ora actuala, si nu degeaba. Pe langa marimea lui uriasa si specificatiile dispozitivului, Note 4 are un extra special, acela este ecranul SUPER AMOLED, ceea deja este recunoscut cel mai bun ecran vreodata creat. Samsung a facut un lucru bun cu acest design, facand-ul atractiv pentru orice cumparator. TouchWiz peste Android a fost inbunatatit pentru dispozitiv, si in acest fel puteti sa beneficiati de sute de aplicatii special create pentru Galaxy Note 4 si in special pentru Galaxy Note 4 S Pen stylus. Desigur este un dispozitiv scump si probabil va trebui sa il achizitionati cu un abonament, dar daca il doriti fara obligatiuni de contract atunci se poate deja achizitona in SUA la un pret de 750 de dolari.

samsung-galaxy-note-4

samsung-galaxy-note-4

Galaxy Note 4 are un ecran de 5.7 inch cu Super AMOLED cu rezolutie de 1440 x 2560 si o densitate de pixeli de 515 ppi, dispozitivul mai vine si cu un senzor de amprenta. Galaxy Note 4 poate fi achizitonat in doua modele diferite de procesor, unul are un quad-core Snapdragon 805 si celalt un Exynos 5433, primul fiind overclockat la 2.7 GHz, si al doilea are o configuratie de octa core. Galaxy Note 4 are 3GB de RAM si un spatiu de stocare din fabrica de 32 de GB care se poate extinde cu un card Micro SD. Modelul de Note 4 cu procesor Snapdragon 805 este echipat cu Adreno 420, si cel cu Exynos are Mali-T760 GPU. Camera la ambele modele de Note 4 este de 16 Megapixeli cu LED flash, autofocus, stabilizator optic de imagine cu optiune de dual shot, ofera posibilitatea de inregistrare HD video si fotografiere in aceasi timp, geo-tagging, touch focus, HRR, detector de zambet, panorama si mai vine cu o camera frontala de 3.7 Megapixeli.

2. LG G3

LG este unul din brandurile de telefoane care au avansat foarte mult pe piata de smartphone-uri. LG G3 este pe lista pentru ca are tot ce poate oferi un smartphone cu Android de la cei de la LG. LG G3 este cel mai bun telefon a celor de la LG si incepe sa acapareze mult din piata de utilizatori de smartphone-uri din cauza ecranului care concureaza cu Galaxy Note 4, specificatii bune si un design destul de reusit ce i-a privirile la oameni. Se poate achizitiona in SUA la un pret de 500 de dolari, ceea ce este un pret standard pentru majoritatea telefoanelor de top cu Android.

LG-G3-top-10-smartphones-2014

LG G3

LG G3 are un ecran True HD de 5.5 inch cu o rezolutie de 2560 x 1440 si o densitate de pixeli de 534 ppi. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 quad-core la 2.5 GHz cu Adreno 330 GPU. Camera puternica a smartphone-ului LG G3 este de 13 Megapixeli cu OIS+, o baterie de capacitate mare de 3.000 de mAh Li-Ion si optional 2GB sau 3 GB de RAM. G3 are de asemenea spatiu de gazduire intern de 16 GB respectiv 32 GB cu slot Micro SD de pana la 128 GB. LG G3 vine din fabrica cu sistem de operare Android 4.4.2 KitKat.

1. HTC One M8

Acest telefon a castigat inimile a multor fani Android si in momentul de fata este numarul unu dintre smartphone-uri. Pe langa faptul ca este un telefon frumos, bine facut si cu un design superb, HTC One M8 impresioneaza cu specificatiile lui si camera dubla de 4 Megapixeli. Desi telefonul nu are un certificat de rezistent la apa sau praf, este cunoscut faptul ca rezista in conditii aspre. HTC One M8 este aproape la aceasi pret ca si LG G3 si cu siguranta o sa devina un partener fidel daca o sa il achizitionati. Cel mai mare factor de vanzare este sistemul de difuzoare: difuzoarele frontale de BoomSound scot un sunet fenomenal. Oh, si puteti alege daca vreti cu sistem de operare Android sau cu Windows.

HTC-One-M8

HTC-One-M8

HTC One M8 vine cu un ecran de 5 inch Super LCD 3 cu o rezolutie de 1080 x 1920 si o densitate de pixeli de 441 ppi. One M8 are un procesor quad-core Snapdragon 801 cu Adreno 330 GPU, M8-ul este echipa cu 2 GB de RAM si se poate achizitiona in varianta cu 16 respectiv 32 de GB stocare interna, extensibil cu in card MicroSD. HTC One M8 are o camera dubla de 4 Megapixeli cu sensor de adancime si o camera de 5 Megapixeli frontala, perfecta pentru selfie.