9 lucruri care atrag barbati, dar pe care femeile le ignora

Uitati de complexe si comportativa foarte natural daca vreti sa cuceriti un barbat. Surprinsa? Un studiu recent a descoperit ca barbatii prefera femeile naturale si ca, un corp perfect nu este intotdeauna nici cel mai sexy si nici ceea ce ii atrage. O echipa de terapeuti, consilieri matrimoniali, au dezvaluit aspectele cele mai neasteptate ale femeilor care atrag barbatii. Descopera si surprindete de cele 9 lucruri care le plac barbatilor si la care nu te-ai gandit vreodata.

  1. Fata spalata. Obosite de a mai petrece ore in fata oglinzii pentru a ne machia? Ei bine, daca vrei sa-i placi, poti uita de farduri si rimelul, deoarece barbatilor le plac femeile mai naturale si cu fata curata.
  2. Un pic de burta. Uita de kilogramele in plus pentru ca lor le plac curbele.
  3. Riduri usoare.  Conform studiului, pentru femei, ridurile sunt sinonime cu limita de varsta, dar barbati le vad ca semne de maturitate si experienta, asa ca nu le displace. Purtativa ridurile cu mandrie!
  4. Vergeturile. “Vergeturile sunt o amintire a copiilor pe care ii aveti împreuna si angajamentul lor. In plus, acesta este un detaliu intim pe care numai el il poate vedea” spun expertii.
  5. Sa ii suni atunci cand ne place de el. Sa ii demonstrezi unui tip ca iti place si ca iti aduci aminte de el, ii atrage pe barbati. Asa ca nu regreta nici un apel sau un mesaj trimis la ore tarzi.
  6. Initiativa. Le plac femeile care preiau initiativa.
  7. Sani naturali. Daca te-ai gandit sa faci o interventie chirurgicala, mai bine salvezi bani pentru o investitie mai buna pentru ca se pare ca barbati prefera sanii naturali.
  8. Picioarele goale. Acest lucru poate parea o prostie, dar un picior gol este un simbol natural si rebel, care ii poate face sa-si imagineze fantezii salbatice.
  9. Iti plac copiii. Daca te joci cu copiii, poti topi inima chiar si celui mai “dur” barbat, deoarece potrivit expertilor, barbatii asociaza ca vei fi o mama buna.