Justin Bieber ii pregateste Selenei Gomez o mare surpriza

Ceea ce era doar o banuiala pana acum, s-a confirmat! Lui Justin Bieber ii este foarte dor de fosta sa iubita, Selena Gomez, si este hotarat sa o recucereasca in cel mai scurt timp posibil. Potrivit unei surse a celor de la hollywoodlife.com, Justin si Selena isi vor petrece impreuna Craciunul, intr-o locatie pe care tanarul artist canadian o vrea cu adevarat speciala. Se pare ca ar fi vorba despre o excursie de sarbatori pusa la cale de Bieber, calatorie al carei scop este acela de a-i arata Selenei cat de mult s-a schimbat.

“Justin ii va pregati Selenei ceva frumos, cel mai probabil o excursie in perioada sarbatorilor de iarna, insa adevaratul cadou pregatit pentru Selena este promisiunea sa ca a devenit un alt barbat, radical schimbat in bine”, a declarat un apropiat lui Justin Bieber pentru publicatia mai sus citata, tinand insa sa precizeze ca de data asta lui Justin Bieber ii va fi mult mai greu sa o recucereasca pe Selena.

“Chiar daca au reinceput sa vorbeasca, Justin trebuie sa faca mult mai multi pasi pentru a recastiga dragostea Selenei. Ii este foarte dor de intimitatea lor si este disperat ca pana la Craciun sa redevina un cublu. Impacarea cu Selena Gomez este un obiectiv prioritar pentru Justin Bieber si va face orice va fi nevoie pentru a-l atinge”, a incheiat sursa amintita.