Justin Bieber si-a rupt piciorul, dar inainte a fost noua imagine Calvin Klein

Se pare ca, de data aceasta norocul nu a fost de partea cantaretului canadian Justin Bieber. Se pare ca Justin si-a rupt piciorul pe data de 05 ianuarie 2015, jucand fotbal. El a publicat o fotografie cu piciorul rupt pe pagina sa de facebook. ”Mi-am rupt nenorocitul de picior”, a scris interpretul de 20 de ani pe profilul sau. Justin a postat o imagine cu picior sau stang, care arata umflat. Recent, Bieber a mai suferit o cadere de pe skateboard, cand incearca sa faca niste manevre.

Inainte sa pateasca acest accident, starul de muzica pop, Justin Bieber a fost noua imagine a bradului de imbracaminte Calvin Klein. Cantaretul canadian a pozat intr-o sedinta foto cu putine haine pentru a promova noua linie de lenjerie intima Calvin Klein.

Justin Bieber Calvin Klein Jeans

Justin Bieber Calvin Klein Jeans

Cantaretul canadian in varta de 20 de ani a anuntat prin intermediul contului sau de instagram si a distriduit cateva imagini in care a fost acompaniat de modelul Lara Stone, a declarat fotograful Just Jared. Am pus aici doua dintre imaginile in care Justin Bieber a fost fotografiat cu putine haine.

Justin Bieber Calvin Klein

Justin Bieber Calvin Klein