Sylvester Stallone a multumit politiei din UK pentru arestul facut din cauza furtului Expendables 3

Au iesit mai multe dovezi la iveala in cazul vinovatiilor de furtul filmului Expendables 3 care sa difuzat ilegal si sau pierdut milioane de dolari.

Sylvester Stallone si-a aratat aprecierea politistilor din UK specializati in anti-piratari, care au adus la arestul unui suspect care are legatura cu furtul a mai multor filme din care si Expendables 3.

Detectivii de la PIPCU (Police Intellectual Property Crime Unit) au arestat un om Joi, in nordul Angliei. Detectivii au declarat presei ca suspectul este banuit ca face parte din grupul care a furat mai multe “filme de top”, filmele erau doar difuzate in cinema sau filme care inca nu au fost lansate oficial. Au mai adaugat ca furturile au adus industriei cinematografice pierderi de milioane de dolari.Anul trecut Expendables 3 a devenit cel mai piratat film. O copie a DVD-ului a aparut online inainte cu o luna de lansarea oficiala din US. Filmul a fost descarcat de peste 10 milioane de ori, acest lucru a adus pierderi enorme la premiera filmului, a declarat Lionsgate.De atunci Lionsgate a inceput un proces in California contra indivizilor care au pus filmul online, Avi Lerner a spus ca piratarea filmului a adus prejudici in valoare de 250 de milioane de dolari.