Vin Diesel confirma ‘Fast & Furious’ se va termina cu o trilogie

Actor si producatorul Vin Diesel a confirmat in aceasta Duminica ca franciza Fast & Furious se va sfarsi cu o trilogie de filme. Diesel a anuntat stirea pe pagina lui de Facebook, declarand ca Universal Studios sa purtat bine cu el si iau incredintat viziunea pentru  “Fast & Furious.”

Actorul a descris oamenii din spatele peliculei ca si fiind “familie,” inainte sa confirme promisiunea ce a facut cu studioul. “Am promis studioului ca o sa fac o ultima Trilogie ca sa termin saga-ul.” a spus Vin Diesel.

Actorul “XXX” a mai clarificat faptul ca nu el va regiza a opta parte din franciza, “Fast 8,” desi a fost implorat de partenerul lui de productie Neal Moritz. Diesel a afirmat in postul lui de pe Facebook ca “Fast & Furious” este “o franciza speciala pentru el si toate aspectele ultimului film trebuie gandite bine.”

Totusi, proiectul este inca in cautari sa gaseasca un regizor pentru a conduce filmarile. Diesel a scris, “Nimeni in afara de mine nu a fost cerut pentru a conduce filmarile pentru Fast 8…sau sa vada un manuscris”