PS5 posibil anunt de la Sony in curand

Gamerii sunt foarte vigilenti cand vine vorba despre o noua consola de jocuri sau un update la ultimul model a celor de la Sony si Microsoft, mai ales la stirea de o posibila lansare a unui Playstation 5 de la Sony sau chiar Microsoft Xbox Two.

Dupa ulitmele zvonuri, cei interesati in aceste dispozitive nu o sa fie nevoiti sa astepte mult pentru ca se pare ca ambii producatori de console o sa lanseze noile generatii de console mai repede decat ne-am fi asteptat. Desigur modelul de PS5 o sa fie mai puternica decat versiunea curenta a consolei, asa ca gamerii pot sa aiba asteptari mari de la noul gadget, mai ales ca modelul de Playstation 4 nu a dezamagit deloc.

Primele schimbari pe care gamerii o sa il remarce in noul PlayStation 5 o sa fie design-ul. Conform unor zvonuri noua generatie de console o sa fie mult mai subtire si mai mica decat versiunea precedenta. Alte schimbari majore o sa fie faptul ca nu o sa mai aiba cititor de discuri, fiind mai nou pe hard si pe cloud stocate datele si mai nou noua consola o sa ofere rezolutie de 4K video in loc de cel actual de 1080p.

Un nou procesor de cinci ori mai puternic este asteptat sa fie in PS5 acesta fiind posibil datorita noilor chipseturi de la Sony.

Desi data de lansare pentru PS5 a fost preconizata undeva in toamna anului 2020, putem sa presupunem ca Sony nu va astepta asa de mult. Multi jurnalisti din domeniul technologiei si insideri cred ca Sony va anunta noua consola cu cel putin 2 ani inainte prin 2018. Noua consola PlayStation 5 este deja in fabricatie dar sigur Sony o sa faca asa incat lansarea sa fie una speciala. Pana atunci gameri pot sa se bucure de ultimele jocuri pentru PS4 si mai ales de noua optiune de a redaduce toate jocurile populare pentru PS2 pe PS4.