Batman v Superman: Dawn of Justice in cinematografe din 25 Martie

Cel mai asteptat film a anului de la Warner Bros este Batman v Superman: Dawn of Justice, care are in rolurile principale pe Ben Affleck in rolul lui Batman si Henry Cavill ca si Superman.

Filmul de doua ore jumate in regia lui Zack Synder este probabil cel mai lung film de supereroi de la filmul lui Christopher Nolan – The Dark Knight care este de 2 ore si 45 de minute.

Insiderii Warner Bros au confirmat durata filmului dupa ce AMC a facut public anuntul. Lungimea unui film este tot timpul o decizie delicata are poate influenta tot succesul filmului.

Batman v Superman va avea lansarea in data de 25 Martie anul acesta, in rolul principal va juca Ben Affleck ca si Batman si binecunoscutul Henry Cavill in rolul lui Superman. Doi actori de renume care o sa fie prezenti in film sunt Amy Adams si Jesse Eisenberg, ei sunt cei care o sa influenteze prietenia dintre Batman si Superman.

Senzatia din box office, Deadpool in rolul lui Ryan Reynolds este cel mai scurt film de doar 1 ora si 46 de minute care este o expceptie de la regula ca orice film actual cu supereroi are lungimea de peste 2 ore. Deadpool a trecut orice asteptari care au avut cei de la Fox, adunand in mai putin de 2 saptamani in box office peste 500 milioane de dolari.

Un alt film foarte cunoscut de toti dintre noi este Star Wars: The Force Awakens care a avut lungimea de 2 ore si 16 minute.