Averea lui Prince: Fara testament incep procesele si haosul de taxe

Sora lui Prince spune ca artistul nu a lasat un testament si doreste ca judecatoria din Minnesota sa judece cazul, probabil ca o sa fie taxat procesul fiind vorba de o avere uriasa.

Tyka Nelson a depus actele ieri dimineata la judecatoria din Carver County, in acest act cere sa fie numit in functie Trustul Bremer ca si administrator financiar special a averii fratelui ei. Ea a declarat ca Banca Bremer lucreaza de mult cu Prince mai ales in ultimii ani si cunosc indeaproape starea financiara si afacerile pentru a putea administra cel mai bine in continuare.

Judecatoria nu o sa accepte cererea lui Nelson ca fratele ei nu are un testament, este si normal. Daca ne gandim la cazul lui Michael Jackson cand dupa decesul lui in 2009 desi familia a crezut ca nu era un testament, totusi unul a iesit la iveala. Din aceasta cauza Nelson trebuie sa dovedeasca ca a cautat ceresc si pamantesc peste tot a vorbit cu apropiati, cu avocati,agenti si manageri lui cu care a fost in ultimii ani ca sa fie sigura ca nu a existat un testament.