WE LOVE RETRO 2016 – Cel mai mare eveniment Retro din Cluj

Cel mai cunoscut Retro Party Live in toata Romania se organizeaza si anul aceste la Cluj. Ajuns deja la a opta editie Transylvania Music Event aduce la Cluj artisiti care au zguduit peretii caselor si discotecilor din cauza boxelor date la maxim in ani ’80 – ’90, cred ca unii dintre noi inca mai urcam volumul peste limita admisa dar sunt piese la care nu putem sa le ascultam in liniste.

Piese ca si It’s a heartache de la Bonnie Tyler sau No Mercy – Where do you go si alti mari artisti precum Smokie, E-type, Mr. President, Dr. Alban erau “the best” in anii respectivi si pentru multi dintre noi cu “sufletul forever Retro” pana si azi sunt cei mai buni si ii ascultam cu placere.

Desi atunci nu am avut posibilitatea sa ii ascultam decat pe pick-up, radio, sau casete si in sfarsit multumita Transylvania Music Event o sa ii putem vedea la Cluj in dara de 16 respectiv 17 Iunie 2016.

Haideti sa perecem la un mega “chef de casa” la Sala Polivalenta @Retro Party Live.

We Love Retro – Evenimentul (cheful de casa) va fi impartit in 2 seri: 1 pentru ROCK fans si 1 pentru DANCE fans.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua  www.biletmaster.ro.

Bonnie Tyler Cluj - DrAlban Cluj - NoMercy Cluj

Pentru a reaminti de cateva clipuri de atat de multe ori ascultate mai jos puteti asculta cateva melodii de la artistii din 16 si 17 Iunie.

[button color=”blue” size=”medium” link=”https://biletmaster.ro/ron/SeasonTicket/16WLRR/Abonament-We-Love-Retro” icon=”” target=”true”]CUMPARA BILET[/button]