iPhone 7 in poza cu o camera fenomenala

Noul iPhone 7 de la Apple cel mai raspandit produs cu zvonuri pe net, au aparut poze reale aratand in sfarsit noul design. Desi se pare un “leak” care a fost arata pe net cam prea curand, totusi daca ne gandim ca noul dispozitiv de la Apple o sa apara abia in Septembrie.

Din informatiile adunate pana acuma se pare ca in poza de mai sus putem sa vedem spatele la noul Apple iPhone 7. Poza a fost scursa pe pagina de socializare Weibo ca si multe alte poze. In galeria de mai jos putem vedea ca dispozitivul pare foarte similar cu cel care este deja pe internet in varianta randata pe calculator.

Lentila camerei pare sa aiba protectie pentru lentile cu multiple unghiuri care iese din dispozitiv, si nu este chiar asa de frumos finisat. Desigur ca nu putem sa fim siguri in totalitate ca aceasta poza nu este trucata in ceva program de editare gen Photoshop. Interesant este ca are un modul de flash care este negru si nu obisnuitul alb, dar poate fi inca o varianta de test. Inca o componenta din interior se mai poate vedea in galerie.

Compania Apple de obicei anunta orice nou model in Septembrie deci mai repede de atat putem astepta doar informatii de la cei care lucreaza in companie sa divulge noi poze si informatii despre noul iPhone 7.