Hexi Pharma: Noi audieri in dosar, documente noi duse la parchet

Noile documente probabil vor fi utile in dosarul cel mai controversat a anului Hexi Pharma. Au fost si noi audieri in dosar.

Vorbim despre o ancheta care continua in acest caz, iar Flori Dinu este oarecum, putem spune ca este a doua in ierarhie dupa Dan Condrea, care si-a pierdut viata in accidentul rutier.

Este si motivul pentru care procurorii Parchetului General banuiesc faptul ca acesta are secrete si lucruri importante de spus pe care automat vor fi declaratela parchet. Vorbim despre audieri care au fost facute deasemenea in aceasta noapte la Parchetul General in fata procuroriilor, venind  angajati de la productie si vanzari de confectii Pharma, iar in acelasi timp au fost facute si perchezitii la sediul central al Hexi Pharma unde au fost ridicate mai multe documente. Tocmai de aceea directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu a incercat sa deie explicatii suplimentare si in ceea ce priveste acuzatiile care au fost aduse in ultimele zile in mass-media.

DIRECTORUL HEXI PHARMA: Nu am dat mita. Chiar vreau sa se afle adevarul

Flori Dinu a declarat: “De 16 ani de cand sunt la Hexi Pharm nu am dat mita, spaga sau cum puteti numi dumneavoastra nici unui medic, deci in calitate de reprezentant ai Hexi Pharma, director general sau ce vreti dumneavoastra. Situatia prezentata din punctul meu de vedere este ori inventata sau este o calomnie. In acest moment chiar vreau sa se afle adevarul, pentru ca eu nu am dat nicoadata asa ceva.”

DILUAREA DEZINFECTANTIILOR – Fosta sotia stia de cativa ani de acest lucuru. DECLARATII de la HEXI PHARMA

Laura-georgescu-fosta-sotie-Dan-Condrea-Hexi-Pharm

Fosta sotie a lui Dan Condrea sustine ca stia de ani buni ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor vanduti in spitale si spune ca a anuntat si autoritatiile de situatie.

Laura Georgescu a declarat: “Am simtit ceva in neregula, si am zis de ce sa nu declar absolut totul ce imi aduc aminte, tot ce stiu daca tot este o actiune pe rol, de ce sa tainuiesc informatii ca poate un procuror, poate un judecator altfel vede problema . Daca nu e concentratia, am aflat-o sin calculatorul de acasa unde intrasem intr-o fisa de productie.”