Serviciul de streaming muzica Apple Music se lanseaza si in iSrael

Apple a lansat serviciului Apple Music in Israel, dupa un an de cand serviciul a fost lansat in peste 110 tari simultan. Mesajul a inceput sa apara pe ecranele calculatoarelor Mac si pe dispozitivele iOS la mai multi utilizatori cu perioada de 3 luni de testare gratuita.

 

Dupa ce perioada de testare va lua sfarsit, pretul pe luna o sa fie de 5.21 dolari respectiv 19.90 ILS, cu pachet de familie costand doar 7.83 dolari respectiv 29.90, preturile astea facand Apple Music in aceasi loc ca si pret ca si Pelphone Musix. Zvonurile ca Apple Music o sa se lanseze in Israel au aparut prima data in Noiembrie anul trecut, desi atunci zvonurile au prevestit ca lansarea o sa aiba loc la inceputul acestui an.

Apple a vrut sa lanseze serviciul si in Korea dar din motive de drepturi de autor inca mai amana lansarea. Streaming-ul de muzica de la Apple este un sistem care a evoluat din Beats Music care era un serviciu deja cunoscut prin anii 2014 si usor usor a adunat ascultatori fideli in ultimi 12 luni ajungand la peste 15 milioane de ascultatori cu abonament platit. Cu apariti a iOS 10, Apple va face un redesign si un UX nou la aplicatia Apple Music, avand ca plan organizarea mai optima si mai logica fata designul actual.