Cluj Christmas Street Food Festival in

Anul asta Street Food Festival-ul aduce Christmas Goodies de sarbatori luna Decembrie din 12 pana in 18. Passport for a Dream initiativa copiilor talentati de la Centrul Crestin Something New o sa fie evenimentul cel mai interesant la festival.

Street Food Festival Christmas Goodies vă face în acest an poftă de bine și vă propune un schimb inedit de cadouri. Evenimentul ce se va desfășura în perioada 12  – 18 Decembrie pe Strada Potaissa provoacă toți gurmanzii, și nu numai, să se alăture unei cauze impresionante care va transforma Crăciunul pentru un grup de copii talentați de la Centrul Creștin Something New. Pe lângă mâncarea delicioasă, participanții vor avea parte și de standuri cu cadouri de Crăciun pentru cei dragi în cadrul Gifts Boutique. Această zonă din festival va găzdui și povestea Centrului Creștin Something New, un loc unde copiii creativi cu o situație precară își dezvoltă zi de zi talentul.

Acțiunea ‘Tis the Season to be Kind – Passport for a Dream va avea în prim plan 22 de suflete creative cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care din păcate sunt afectați de o situație materială precară.”