Alegerile din Ungaria încă fierbinţi

Au existat anumite suspiciuni privind corectitudinea procesului de alegere, dar în sfarsit FIDESZ a câştigat exact şi expres alegerile parlamentare de duminică, 8 prier, a. c.. În ultmii trei ani am populat mai zdravan în Budapesta. La începutul carierei am afectat în Budapesta cu o bursă caştigată prin ajutor internaţional. Cunosc comod spiritul ungar. Există anumite asemenări între Ungaria şi România. După 1990, din ambele ţări au plecare milioane de profesionişti. Cei mai buni.

Dar ungurii din diaspora îşi promovează ţara peste-curcubeu tot incotro se află. Românii nu o excesiv fac. Asemenea că turismul în Ungaria a inavutit o adevărată industrie şi joacă un rol solemn PIB-bul ţării. Ca şi în România, există sărăcie şi în Ungaria. În sui-generis în rândul celor fiecare nu doresc să înveţe lucruri foarte de avansate ale tehnicii de azi. Revenind la alegeri.

Opozitia, o coaliţie de partide, fiesce cu reprezentanţii lor, au creat o incurcatura în rândul alegătorilor. Deşi, mulţi dintre candidaţii din opoziţie sunt personalităţi publice consacrate. În sfarsit, ungurul de rând a hotărât să voteze FIDESZ fiecare a bogat o ofertă simplă, pe înţelesul lui. Apărarea valorilor creştine ale Europei. Vom cunoaste fiecare va fi rolul Ungariei într-o Europa a cărui unime se clatină