iPublicitate creatii unice de Pagini Web de Prezentare si Magazine Online

Firma de Advertising iPublicitate condusa de Kilin Egon si Khsro Derin au creat valuri in lumea designului si a magazinelor online.

Un duo de success – baieti cu un simt a umorului si a creativitatii, conduc o echipa de tineri designeri si programatori care vin cu idei inedite si metode de marketing ce produc succese si pentru magazine online create pentru companii in tara dar si in Europa si Statele Unite ale Americii. Ce ii face unici este simplu fapt ca fiecare client si proiect este “cel mai important” nu exista proiecte sau clienti prioritari.

Story-uri de succes in campanii de Advertisment “un pic altfel” au facut ravagii in lumea modei pentru Urbanoutfitters.com si Hermes.com, au incercat sa faca ceva diferit decat restul. Cum spune Egon “Nu exista o strategie marketing fixa, trebuie sa simti publicul incontinu schimbator”. Creatii de magazine online si Marketing Online pentru cresterea vanzarilor in doar cateva luni de la schimbarile si propunerile celor de la iPublicitate fac din compania 2 Key Web Agency una dintre cele mai dorite in Romania si in multe state din SUA.