Laptop Aid îți salvează nu doar laptopul ci și timpul liber

Laptopurile au devenit din ce în ce mai accesibile în utlimii ani, astfel încât majoritatea dintre noi deținem unul (sau chiar mai multe). Aceste gadgeturi fac tot ceea ce pot face calculatoarele, însă ceea ce le face atât de utile este faptul că ele sunt portabile. Într-adevăr, pentru cei care nu se deplasează des acesta nu este un aspect important, însă pentru oamenii dinamici care călătoresc des în scop de afaceri sau chiar de recreere laptopul este aparatul fără de care viața ar fi mult mai grea sau cel puțin mai anostă. Din păcate, laptopurile se mai pot și defecta, iar în aceste situații avem cu toții disperată nevoie de o echipă care are toate soluțiile, cum sunt cei de la Laptop Aid.

Laptop Aid este o companie care oferă o gamă extrem de variată de componente de laptop. Mai exact, în magazinul virtual al celor de la Laptop Aid se găsesc peste 50.000 de produse IT&C. Este aproape imposibil ca cineva să nu găsească exact ceea ce are nevoie în acest magazin online. Indiferent că este vorba de componente de bază sau unele mai sofisticate, ele se găsesc la Laptop Aid. Așa cum sugereaă și denumirea, echipa companiei este mereu pregătită să ajute clienții cu un sfat bun cel puțin.

Pe lângă varietatea de produse, pe cei la Laptop Aid îi recomandă și prețurile competitive și serviciile de calitate și prompte. Odată ce clientul a plasat comanda pentru produsele oferite de companie, acestea ajung la destinație în aproximativ 48 de ore. Având în vedere că unele dintre celelalte magazine de profil întârzie chiar și o sătămână cu livrarea produselor, acest serviciu prompt este într-adevăr de lăudat. Evident, compania oferă clienților și posibilitatea de a returna produsele, fără a fi nevoie de justificări temeinice. Mai mult, ridicarea și returnarea produselor defecte care se mai află în perioada de garanție este gratuită, indiferent de locația clientului.

Deși compania, așa cum reiese și din denumirea ei, se axează pe laptopuri și pe componente ale acestora, în magazinul virtual Laptop Aid clienții vor găsi și device-uri și accesorii mobile, sisteme desktop și servere, monitoare, periferice, componente PC, precum și televizoare și accesorii ale acestora și imprimante împreună cu accesoriile aferente. Pe scurt, la Laptop Aid se găsesc aproape toate gadgeturile și accesoriile acestora. Magazinul virtual este unul foarte bine organizat, astfel încât cumpărăturile la Laptop Aid sunt rapide și întotdeauna eficiente. Așa cum am mai menționat, livrarea e la fel de rapidă.